2013. július 26., péntek

Ra-Ra Raszputyin, elégítsd ki vágyaink!


Jászai Mari-díj és Érdemes Művész kitüntetés után nemzetünk jeles színművésze ezennel átveheti a nem kevésbé rangos Deliria Emlékérmet is, méghozzá a RASPUTIN - ORGIEN AM ZARENHOF című 1983-as NSZK történelmi szexfilm főszerepében nyújtott alakításáért. Vagy "Alexander Conte" Körtvélyessy Zsolt gonosz ikertestvére lenne? ---

 
A szoftpornó-drámának létezik hardcore kiadása is. Hogy Alexander Conténk tevékenyen részt vett-e az XXX változatban, azt mindenki döntse el maga, miután alaposan áttanulmányozta a dvd-borítót. (Linkre csak 18 év feletti olvasóink kattintsanak.)


A műfaji sztenderdekhez képest pazar kiállítású filmet az osztrák Ernst Hofbauer rendezte (lásd VIRGINS OF THE 7 SEAS), a nyugatnémet szexfilm-producer, Alois Brummer megbízásából. A KATHARINA UND IHRE WILDEN HENGSTE (1982, aka. KATHARINA - DIE NACKTE ZARIN) után ez volt Brummer második oroszos/kosztümös erotikája.

A szemfüles észrevétel Orosdy Dánielt (Filmvilág) dicséri. Az érintett fél kérem az ő címére postázza az ügyvédi felszólítást. Végül itt van még egy kép - ígérjük, barátok közt marad a dolog.